Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın Bapsı kırmızıırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim cepheımızdan üretilen kapılar üzere birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın yönetmeliğine yönlü bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Kanatlar ortamında reva yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı ciğerin takviye plakaları mevcuttur.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla yan yana sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabil kriterler bile çok kesifı denetleme şeşnda tutulmaktadır.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının şayan standartlara ve yönetmeliklere reva olup olmadığını belirlemek muhtevain kimlik ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Sıcaklıkla genleşerek esrarı sızdırmayan özel conta ve ateşe dayanıklı cam ağırlıklabilme özelliği bulunmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, metanet, %100 projeye uyum ve münasip bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın baplarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde 50 kişiden lüks beniâdem yaşıyor ise yangın bapsı gidiş cihetüne sahih açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın veya ayrıksı bir müstacel durumda hızlı ve amelî bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını bloke etmek bileğildir (ancak temelı yangın çıkış bapları her ikisini bile meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalıdır. çoğu Yangın kapısı istanbul kez maden yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Domestik itfaiye yetkilileri ve çatı denetçsonra, yangın merdiveni düşünceını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Tasarın tüm regülatör gereklilikleri karşıtladığından ve emin bir boşaltma rotası esenlamada ruhlu olduğundan tehlikesiz olurlar.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, ivedili çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin sarhoş olmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları onat fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca usturuplu olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa kapılarak kapı açım zamanını kısaltmak ve insanların kolayca tahliye olmalarını sağlamlar.

Report this wiki page